HR EXCELLENCE IN RESEARCH Inicjatywa Doskonałości – Uczelnia Badawcza YUFE Yerun
 

Zakończenie I edycji studiów podyplomowych w zakresie żywienia klinicznego, zbiorowego oraz wspomagania żywieniowego w aktywności ruchowej (w sporcie i rekreacji)

Zakończenie I edycji studiów podyplomowych w zakresie żywienia klinicznego, zbiorowego oraz wspomagania żywieniowego w aktywności ruchowej (w sporcie i rekreacji)

W dniu 23 lutego 2019 r. odbyło się uroczyste zakończenie I edycji studiów podyplomowych w zakresie żywienia klinicznego, zbiorowego oraz wspomagania żywieniowego w aktywności ruchowej (w sporcie i rekreacji), prowadzonych na Wydziale Nauk o Zdrowiu CM UMK. Absolwenci otrzymali świadectwa z rąk Pani Prodziekan ds. Kształcenia i Rozwoju dr hab. Marii  Kłopockiej, pełniącej również funkcję Kierownika studiów.
W uroczystości wziął także udział mgr Ariel Liebert z Katedry Gastroenterologii i Zaburzeń Odżywiania CM UMK, który jest koordynatorem kierunku. Absolwentom składamy serdeczne gratulacje i życzymy powodzenia w pracy zawodowej. A zainteresowanych zapraszamy na kolejną edycję studiów!

Foto. Józef Sadkiewicz

Zakończenie I edycji studiów podyplomowych w zakresie żywienia klinicznego, zbiorowego oraz wspomagania żywieniowego w aktywności ruchowej (w sporcie i rekreacji) - foto.